top button
Flag Notify
    Connect to us
      Facebook Login
      Site Registration Why to Join

    Get Free Puzzle Updates

Facebook Login
Site Registration

A car can travels 450 km in 4 hours. If the speed is decreased by 15 1/2 kmph, how much time does the car take..........

0 votes
32 views

A car can travels 450 km in 4 hours.
If the speed is decreased by 15 1/2 kmph, how much time does the car take to cover a distance of 873 km?

posted Aug 7 by Aastha Joshi

Share this puzzle
Facebook Share Button Twitter Share Button LinkedIn Share Button

1 Answer

0 votes

9 hrs


Speed --> 450/4=112.5 km/hr
New speed --> 112.5-15.5=97 km/hr
Time spent --> 873/97=9 hrs

answer Aug 7 by Hanifa Mammadov



Similar Puzzles
0 votes

A train travelling at a speed of 76 mph enters a tunnel 9/2 miles long. The train is 1/4 mile long. How long does it take for the train to pass through the tunnel from the moment the front enters to the moment the rear emerges?

0 votes

Two trains 140 m and 160 m long run at the speed of 60 km/hr and 40 km/hr respectively in opposite directions on parallel tracks. What is the time (in seconds) which they take to cross each other?

+1 vote

Ram travels a certain distance at 3km/hr and reached 15 min late. If he travels at 4 km/hr, he reached 15 min earlier.
What is the distance he has to travel.

+1 vote

If a man takes as much time in running 10 m as a car takes in covering 25 m.
What is the distance covered by the man during the time car covers 1 km ?

0 votes

A tempo, while travelling at 75 kmph, uses 25% more petrol then it uses while travelling at 50 kmph for travelling a certain distance.
Using one litre of petrol, it can travel 22.5 km at 50 kmph.
How far can the tempo travel on 15 litres of petrol at a speed of 75 kmph?

Contact Us
+91 9880187415
sales@queryhome.net
support@queryhome.net
#280, 3rd floor, 5th Main
6th Sector, HSR Layout
Bangalore-560102
Karnataka INDIA.
QUERY HOME
...