3 ducks lay in 3 days =3 eggs 3 ducks in one day =1 egg 3 ducks in 300 days =300 eggs i duck in 300 days =300/3=100 300 duck in 300 days =300x100=30000

3 ducks/3 eggs=1 duck/egg (1 duck/egg)/3 days=1/3 egg per duck per day 300 ducks x 300 days x 1/3 egg per duck per day=30000 eggs

The answer is 300 Eggs

3 ducks 3 days = 3 eggs 3 ducks 1 day = 1 egg 300 ducks 1 day = 300 eggs 300 ducks 300 days = 300 x 300 = 90000 eggs

A chicken farmer has figured out that a hen and a half can lay an egg and a half in a day and a half. How many hens does the farmer need to produce one dozen eggs in six days?

A can lay railway track between two given stations in 16 days and B can do the same job in 12 days. With help of C, they did the job in 4 days only. Then, C alone can do the job in how many days ?