Which Indian cricketer is known as "Brown Bradman"?
Which of the countries has had a prime minister whose name featured the name of his country?
HO: If target ENB is not serviced by source MME then How source MME sends HO request?
What is the only Disney song to win a Grammy Award for Song of the Year?
Which voice actor sang “Beauty and the Beast” from the 1991 animated film of the same name?
Who became the first-ever Indian woman to win a shooting gold at the Asian Games?
Which former finance industry professional represented India in squash at the 2018 Commonwealth Games?
Virat Kohli was one of the recipients of the 2018 Rajiv Gandhi Khel Ratna award. Who was the other?
Which Indian company has become the official sponsor of the Afghanistan cricket team for the 2019 ICC World Cup?
Who is the first Indian woman to score a T20I century?
12 labours construct 120 toys in 8 days working 8 hours per day .
If two them leave the work , then how many days are required to do the same work with a working of 6 hours per day ?
12.8 days or 12 days + 4 hours 48 mins on 13th day.
Total labour hours required for 120 toys = 12*8*8 = 768 labour hours
With 10 labourers and 6 hours a day of wrok,
labour hours available = 10*6 = 60 labour hours
No.of days required with 60 labour hours per day = 768/60 = 12.8
Six men do a piece of work in 10 days with an effort of 6 hours per day. How many extra men are required for doing the work of double strength in 4 days with an effort of 5 hours per day
If A men working A hours a day can do A units of a work in A days, then how many units of work can be completed by B men working B hours per day.
3 pumps, working 8 hours a day, can empty a tank in 2 days. How many hours a day must 4 pumps work to empty the tank in 1 day?
If 9 boy working 15/2 hours a day can finish a work in 20 days, then how many days will be taken by 12 boy working 6 hours a day to finish the work, it being given than 3 boy of latter type work as much as 2 boy of he former type in the same.
If 15 men take 21 days of 8 hours each to do a piece of work. How many days of 6 hours each would 21 women take, if 3 women do as much work as 2 men?
Forgot Your Password?
2018 © Queryhome