Ramesh got 49/4 dozen T-shirts in 12% discount to printed price and he sold two third of these T-shirts in 19% profit to printed price, then he sold other T-shirts in printed price. If his overall profit is 3626 rupee then what would be printed price of the T-shirt.
Printed Price of Tshirt is 100 Rs.
Printed price of T Shirt is Rs. 100
he got 49/4 dozen means 147 T shirts out of that he sold 2/3 that is 98 Tshirts at 19% above price means (98*119=11662) and rest 49 at printed price that is @ 100 =(49*100= 4900).
His total collection is 11662+4900=16562 and is purchase price is 147*(100-12)=12936
so his net profit is 12936-16562=3626
Rahul got 12 and 1/4 dozen t-shirts in 12% discount to printed price and he sold two third of these t-shirts in 19% of profit to printed price , then he sold other t-shirts in printed price.
If his overall profit is 3626 rupee then what is the printed price of the t-shirt ?
A book seller allowed 18% discount on printed price. He gets 24% commission from publisher.
What will be his profit in percentage?
A, B and C started a shop by investing Rs.27000, Rs.81000 and Rs.72000 respectively. At the end of the year the profit was distributed in the ratio of their investment. If B's share of profit is Rs.36000, then what would be the total profit?
Profit on a Saree is 25% had it been brought at 10% discount and sold for 20% more than the earlier cost.
Now if we know the profit on the Saree was INR 600 then what was the price of the Saree.
A business has two steps.
In first step, there is 40% profit in total investment and in second step, there is 12% loss in the total output after first step.
What will be the overall percentage profit in the initial investment?