Which Indian cricketer is known as "Brown Bradman"?

Which of the countries has had a prime minister whose name featured the name of his country?

During the colonial era, Calcutta was the _of india?

5 tests to Identify if Diamond is Genuine?

Is it posible to download and upload the data simultaneously in all category of D2D?

What is layer 3 relay?

Which country is the smallest country in the world?

Method of health promotion

What are some common Jewellery Myths?

What is the use of SRB 4 in NR?

A seller purchases the green colour of holi from two dealers, 5 kg from a dealer at a rate of 60 rupees per kg and 7 kg from other dealer at a rate of 80 rupees per kg . If he sells the colour after mixing, then what will be the selling rate for getting a profit of 20% ?

Cost Price(C.P.)=(5*60+7*80) =860......................(for 12kg)

Profit%=P%=20%

Selling Price(S.P.)={(100+P%)/100xC.P.} ={(100+20)/100x860 =1032...........(for12kg)

therefore for 1kg=1032/12 =86

so ans is:selling rate rupees 86 per kg

5 kg purchased from a dealer at 60 rupees per kg Therefore total cost per 5 kg = 60 x 5 = 300

7 kg purchased from another dealer at 80 rupees per kg . Therefore total cost per 7 kg = 80 x 7 = 560

Therefore total cost for 12 kg = 300 + 560 = 860 Hence cost per kg 860/12 = 71.66 Profit = 20% Therefore Selling price = Cost price + Cost price x 0.2 = Cost price x 1.2 = 71.66 x 1.2 = 86

Selling a product for 1000 Rs is getting as much profit as if it is a loss on selling it for Rs 700, then what will be the value of that item?

The cost price of 20 articles is the same as the selling price of x articles. If the profit is 25%, then what is the value of x ?

A market trader has 27 watches at the start of the day and after selling some he reduces the price by $5. He sells them all for $475. What was the original price?

There is 40% increase in an amount in 8 years at simple interest. What will be the compound interest of Rs. 1,600 after 3 years at the same rate?