1Year = 365 days.

1Day = 24 hours,

1Hr = 60 minutes

1Min = 60 seconds.

- 60 x 60 = 3600 for 1 Hour
- 3600 x 24 = 86400 for 1 Day.
- 86400 x 365 = 31536000 seconds.

0 votes

Can you count number of seconds in a year ? Clue: You need to bother about calculation.

...